• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
EM Morten Jørgensen

Spanske stjerner havde ikke problemer mod Færøernes Superliga-spillere

Spanske stjerner havde ikke problemer mod Færøernes Superliga-spillere
Foto: Getty Images

Det spanske landshold har fortsat maksimumpoint i EM-kvalifikationen efter en sikker sejr mod Færøerne.

Af Morten Jørgensen

Der var blevet plads til Santi Cazorla i den spanske startopstilling, men det var i stedet Sergio Ramos, der stjal opmærksomheden efter seks minutter, hvor Real Madrid-spilleren scorede sit sjette mål i de seneste syv landskampe. 

13 minutter senere blev føringen udbygget, da Jesus Navas var kommet med frem fra sin position som højre back og scorede efter oplæg af Iago Aspas. 

Færøerne fik lidt moral efter en halv time, hvor Klaemint Olsen fik reduceret til 1-2, men blot få minutter senere blev Teitur Gestsson noteret for et selvmål. 

Efter pausen gik gassen lidt af ballonen, og det lykkedes kun Spanien at score én gang, da José Gaya udnyttede et oplæg af Marco Asensio efter 71 minutter. 

Viljormur Davidsen og Hallur Hansson spillede fuld tid for Færøerne, der endnu ikke har fået point efter de første tre kvalifikationskampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?