EM

Tyskland fik rejst sig med sejr

Efter ydmygelsen mod Holland fik Tyskland en sejr på 2-0 mod Nordirland.

Tyskland led et smertefuldt nederlag til Holland i sidste uge, så de skulle søge oprejsning ude mod Nordirland, som inden opgøret havde sejret i alle fire kampe.

Nordirland kom aggressivt ud til opgøret, og det var dem, som satte teten i den indledende periode. Conor Washington blev isoleret i feltet, men Manuel Neuer kom hurtigt ud af målet og reddede afslutningen.

Tyskland fik arbejdet sig ind i opgøret, men de havde svært ved at finde den afgørende pasning.

Kort inden pausetid gav Manuel Neuer en retur, men takket være klumpspil kunne han nå at komme tilbage og få bolden i hænderne.

Tyskland kom stærkt ud til anden halvleg, hvor Lukas Klostermann fik en stor chancer i det lille målfelt, men afslutningen var uden kraft.

Minuttet senere viste Marcel Halstenberg til gengæld, hvordan bolden skal sparkes ind. På en halvflugter kanonerede han den op i målhjørnet og bragte Tyskland foran.

Derfra pressede Tyskland på og var flere gange lige ved at komme mere foran. Udeholdet var i stor kontrol og fik i overtiden cementeret sejren med Serge Gnabrys mål til 2-0.

Med sejren topper Tyskland puljen på bedre målscore end Nordirland.