Zohore-show sikrede dansk 4-2 sejr
EM

Det danske U21-landshold vandt deres sidste kamp ved EM med 4-2 over Tjekkiet.

Det var et tændt dansk mandskab, der gik på banen mod Tjekkiet lørdag aften.

Det danske U21-landshold spillede sig frem til flere store chancer i første halvleg. Der var dog ingen skud, der skabte problemer for Zima i tjekkernes mål.

Det var lige indtil Kenneth Zohore og Lucas Andersen efter 23 minutter kombinerede sig igennem forsvaret. En flot aflevering ind i feltet af Zohore endte i fødderne på Andersen, der satte en mand af med en vending og sparkede bolden i mål. 1-0 til Danmark.

Føringen varede dog kun små fire minutter. Så var den kommende Juventusspiller Patrik Schick på færde. Angriberen fik bolden på kanten af danskernes felt, inden han vendte på en tallerken og sparkede bolden helt op under overlæggeren.

Efter 35 minutter bragte Danmark sig foran igen. Denne gang var det Kenneth Zohore, der kom forrest på et fladt indlæg fra Mads Pedersen.

I anden halvleg udlignede tjekkerne igen, da den indskiftede Tomas Chory kom øverst på et indlæg fra Jankto.

Kenneth Zohore var dog ikke færdig for i dag. I det 72. minut dukkede han nemlig op bagerst i feltet og sparkede Danmark i front igen. 3-2.

I overtiden lukkede Marcus Ingvartsen kampen med sit mål til 4-2.