• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Ærgerlig Brøndby-kaptajn: Lechia var et bedre hold

Brøndby tabte med 1-2 ude mod Lechia Gdansk - til stor ærgrelse for Brøndby-kaptajn Kamil Wilczek.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubberne Esbjerg fB og Brøndby IF var begge i aktion i Europa League-kvalifikationen torsdag aften, og fælles for de to danske mandskaber var, at de begge tabte.

Mens EfB tabte med 0-2 og står foran en yderst svær returkamp i Esbjerg om en lille uge, fik Brøndby er resultatmæssigt bedre udgangspunkt, da man fik scoret på udebane og "kun" tabte med 1-2.

Det giver forhåbninger, mener Brøndby-anfører Kamil Wilczek, der ikke kunne sætte en finger på resultatet i Polen torsdag aften.

- I denne kamp var Lechia bestemt et bedre hold en os. De overraskede os ikke, for de spillede, som vi forventede, men vi præsterede ikke, som vi skulle. Man kan ikke bebrejde vores forsvarere - for det var hele holdet, der spillede dårligt, siger den polske skarpretter til mediet Przeglad Sportowy.

Det så ellers godt ud, da Simon Hedlund i anden halvleg udlignede til 1-1, men kort efter kom det polske mandskab igen foran, og det kunne være endt værre for Brøndby-holdet, havde det ikke været for en venlig overligger og skæve polske afslutninger.

- Vi skal skabe flere chancer på torsdag - vi havde ikke for mange i Gdansk. Vi skal spille hurtigere med bolden, for vi spillede alt for langsomt i den her kamp, og så kunne Lechia nemt organisere sig i forsvaret. De spillede måske lidt mere offensivt end sædvanligt, men det var, fordi vi lod dem gøre det. Vi gav dem for meget plads til at spille på kanterne. Vi vidste godt, at (venstre back) Filip Mladenovic er en offensiv spiller, der gerne vil frem i banen, og det lod vi ham desværre gøre, siger Kamil Wilczek.

Brøndby skal stadig "bare" vinde med 1-0 hjemme på torsdag for at gå videre fra opgøret mod Lechia Gdansk. Det hold, der går videre fra opgøret, møder portugisiske Braga i 3. runde af Europa League-kvalifikationen.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus