Ærlig Dortmund-træner: Vi var heldige med at gå videre

Peter Stöger var ganske tilfreds med den samlede sejr over italienske Atalanta. Han indrømmer dog, at den tyske storklub var lidt heldige med at gå videre samlet

Atalanta og Dortmund spillede torsdag aften 1-1 på førstnævntes hjemmebane, hvilket sendte Dortmund videre til 1/8-finalerne i Europa League. Den første kamp endte 3-2 til tyskerne efter et mål i overtiden af Michu Batshuayi.

I går var Dortmund ganske få minutter fra at ryge ud. Kun indskiftede Marcel Schmelzers mål med godt syv minutter tilbage reddede den tyske storklub fra exit. Det var da også en ærlig Dortmund-træner Peter Stöger, der evaluerede efter kampen. Han revsede blandt andet sit holds præstation og attitude i første halvleg af kampen.

- For at være ærlig var vi en smule heldige. Det var kun forventet, at det ville blive svært, men vi gjorde det bestemt også nemt for dem i første halvleg. Vi var ikke aggressive eller fysiske nok, og vi spillede ikke, som vi havde aftalt før kampen. Det var ikke den slags professionelle præstation, som du er nødt til at præstere på det her niveau.

I anden halvleg kom Dortmund dog bedre med i kampen, og Peter Stöger var også rigtig tilfreds med hvordan holdet præsterede efter pausen. Men det ændrer ikke på, at der set over to kampe, er nogle ting der skal forbedres.

- Vi har den rigtige attitude, og det har drengene vist masser af gange. Selvfølgelig er jeg glad for, at vi er gået videre til næste runde. Men vi har også en del, vi skal have snakket om efter kampen.