• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Ambassadør garanterer for sikkerheden: Mkhitaryan kan spille EL-finale

Foto: Getty Images

Aserbajdsjans ambassadør i Storbritannien har forsikret Henrikh Mkhitaryan om, at Arsenal-spilleren kan komme ind i Aserbajdsjan til Europa League-finalen.

Af Morten Jørgensen

En konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har betydet, at det har været usikkert, hvorvidt Arsenal kunne få Henrikh Mkhitaryan med til Europa League-finalen i Baku den 29. maj. Nu lader det dog til, at Armeniens største stjerne har fået grønt lys.

Det er det britiske medie, Sky Sports, der har været i kontakt med Aserbajdsjans ambassadør i Storbritannien, og han fortæller, at Henrikh Mkhitaryan personligt kan kontakte ham for at få garanteret sin sikkerhed.

- Bestemt. Jeg vil være begejstret, hvis han vil have en samtale med mig. Dette er et klasse A-event. Hvis vores formål er at spille politiske spil omkring det, er det noget andet. Man bliver betalt for at være fodboldspiller – ikke politiker. Lad os lade andre problemer være udenfor, fortæller Tahir Taghizadeh til mediet.

- Min besked til Mkhitaryan vil være; Du er en fodboldspiller, vil du spille fodbold? Kom til Baku, og du vil være sikker. Hvis du vil lege med problemet, er det en anden snak. Hvad jeg kan garantere er, at den aserbajdsjanske regering vil gøre alt for at skabe sikkerhed for enhver fan, spiller og ansat, der kommer til kampen.

Ydermere har fodboldforbundet i Aserbajdsjan også insisteret på, at Henrikh Mkhitaryans sikkerhed er garanteret, hvis han rejser med Arsenal til landet senere på måneden for at spille mod Chelsea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.