• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Anders Christiansen om fremtiden: Man skal aldrig sige aldrig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Malmö-profilen Anders Christiansen har for ikke så længe siden forlænget sin aftale med svenskerne, og han er glad i klubben, men man kan aldrig helt udelukke, at der kommer noget, man ikke kan sige nej til.

Af Kenneth Jensen

Han havde været skadet i to måneder op til opgøret mod FC København i Telia Parken torsdag aften, og samtidig lå han syg onsdag med opkast, alligevel spillede midtbanespiller Anders Christiansen 80 minutter for Malmö FF, der torsdag vandt med 1-0 over FC København.

Sejren sikrede Malmö førstepladsen i gruppen, mens FC København ender som nummer to, fordi Dynamo Kiev ikke var i stand til at besejre FC Lugano.

Læs også:Efterårets Profil: Sviatchenko fik top-point fra konkurrenterne

Kampen var sæsonens sidste for det svenske mandskab - og dermed også for den 29-årige Anders Christiansen - og så er spørgsmålet, om det også var den sidste for den danske landsholdsbobler i Malmö-trøjen. For Christiansen er en dygtig spiller og et af sit holds bedste, og interesse er der sikkert nok af.

- Man skal aldrig sige aldrig, men jeg har jo en lang kontrakt i Malmö, og vi er ved at bygge noget spændende op. Vi har kvalificeret os fem gange til gruppespil i Europa i de sidste ni år, to gange i Champions League som useedet, og to gange videre fra Europa League, alt det, FCK har bygget op de sidste 15, år er det, vi forsøger i Malmö. Der er en masse spændende udfordringer i Malmö - det er en kæmpe klub, og til trods for, at vi kun fik 2.400 billetter til kampen (mod FCK), kan man også se, at de har købt sig ind andre steder.

Læs også:William Kvists frygt: Til sidst vil dansk fodbold blive ligegyldig

- Den opbakning dufter bare af fodbold - det er det samme som i FCK og Brøndby. Det er en historisk klub, som jeg er stolt af at spille i, men man skal aldrig sige aldrig, jeg har dog en lang kontrakt, siger Anders Christiansen om fremtiden.

Tidligere har "AC" udover FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub spillet i Gent og Chievo. Der har tidligere været interesse fra USA for den dygtige midtbanespiller, som dog valgte at forlænge sin aftale med Malmö FF, så han nu er på kontrakt i den svenske klub frem til udgangen af 2024.

Læs også:Brøndby forlænger med Peter Bjur

Læs også:AC vil fortsætte med Rosenberg: Han kan få tre måneders løn af mig

Læs også:"AC" jubler over at slå FC København: Det er perfekt som dansker

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus