Arsenal-reserver tog sikker sejr i Ukraine

Et reservespækket Arsenal-mandskab havde ingen problemer med at besejre Vorskla.

Et reservespækket Arsenal-mandskab tog torsdag aften en sikker sejr over ukrainske Vorskla.

Arsenals cheftræner Unai Emery havde ikke mange af de faste profiler med i startopstillingen, hvor der i stedet var givet plads til flere unge talenter. Men det reservespækkede mandskab havde ingen problemer med at hive en sejr i land.

Allerede efter ti minutter sendte Emile Smith-Rowe englænderne i front, da han afsluttede fint opspil af de unge Arsenal-talenter.

Knap et kvarter efter var en af Arsenals mere erfarne spillere i Aaron Ramsey på spil, da han blev nedlagt i Vorsklas felt og vandt et straffepsark. Det tog han sig selv af og sendte 2-0-scoringen i nettet.

3-0 blev det også inden pausen, hvor Joe Willock afsluttede et kontraangreb med en kølig afslutning forbi ukrainernes målmand, Bogdan Shust.

I anden halvleg fik Arsenal ikke udbygget føringen, men 3-0-sejren kom ikke i fare

I gruppens andet opgør snuppede Sporting CP en overbevisende 6-1-sejr over Qarabaq, og portugiserne følger derfor Arsenal videre fra gruppen.