• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Arsenal returnerer over 2000 finalebilletter til UEFA

Foto: Getty Images

Det ser ikke ud til, at hverken Arsenal eller Chelsea får solgt alle sine finalebilletter til torsdagens Europa League-billetter. Arrangørerne er blevet mødt af kritik over valget af finaleby.

Af Nicklas Grodt Degn

Årets Europa League-finale er efterhånden ved at udvikle sig til en kontrovers allerede før finalebolden trilles i gang onsdag aften.

Der har udbredt sig kritik over valget af Baku i Azerbaijan som finaleby på grund af alt fra logistik, praktik og til manglende sikkerhed, hvilket blandt andet har ført til, at Arsenal-profilen Henrikh Mkhitaryan ifølge klubben må blive hjemme.

Balladen ser nu ud til at smitte af på billetsalget. De to finaleklubber Arsenal og Chelsea har hver især fået lov at sælge 6000 billetter til sine fans til finalen på Baku Olympic Stadium, der har plads til 69.870 tilskuere.

De sammenlagt 12.000 billetter til fansene af de engelske klubber er dog langt fra gået som varmt brød. Nu returnerer Arsenal 2300 af sine 6000 billetter, mens det tidligere forlød, at Chelsea kun havde solgt 2000 billetter inden deadline.

Europa League-finalen spilles onsdag klokken 21.

Superliga

Mere Superliga

Fokus