• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Arsenal-stjerne undskylder for dumt rødt kort

Foto: Getty Images

Alexandre Lacazette har undskyldt for det røde kort, han ragede til sig i torsdagens Europa League-kamp mod BATE Borisov.

Af Morten Jørgensen

Arsenals dyrtbetalte stjernespillere led torsdag aften et højt overraskende nederlag på udebane i Hviderusland mod BATE Borisov, og oveni nederlaget modtog klubbens ene angrebsstjerne, Alexandre Lacazette, også et rødt kort, som holder franskmanden ude af returopgøret næste uge.

Den tidligere Lyon-stjerne var i boldbesiddelse, da en modstander rev fat i ham, og da kogte det over for Arsenal-spilleren, som stangede en albue bagud og ramte BATE Borisov-spilleren, som straks røg i græsset. Det blev takseret til et direkte rødt kort, som Alexandre Lacazette nu har undskyldt for.

- At lade holdet i stikken på denne måde er den værste følelse. Jeg skulle have forblevet rolig, men det er ikke altid nemt. Undskyld. Der er stadig 90 minutter at spille, og jeg tror på, at mine holdkammerater vil klare den til næste runde, skrev Alexandre Lacazette på Twitter efter kampen.

Arsenal tabte kampen 1-0 på en scoring af Stanislav Dragun kort før pausen, og nu er den engelske storklub tvunget til at vinde returkampen på Emirates Stadium i næste uge for at avancere til 1/8-finalerne.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.