• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Atletico Madrid smadrede Lokomotiv Moskva

Der var ingen slinger i valsen, da Atletico Madrid torsdag aften spillede sig stensikkert videre i Europa League med en samlet 8-1-sejr.

Af Victor Risager

Atletico Madrids offensiv var sprudlende og sikrede torsdag aften fortsat deltagelse i Europa League med en 5-1 sejr over russiske Lokomotiv Moskva.

De spanske giganter rejste til Rusland med en 3-0-føring i baggagen, og Diego Simeone kunne derfor give flere reserver chancen fra starten. Og med Kevin Gameiro og Diego Costa fraværende med skader og Griezmann på bænken, var det derfor Angel Correa og Fernando Torres, der fik startede i Atletico-angrebet.

Her var det især Correa, der viste fremragende spillehumør. Han skulle således kun bruge et kvarter på at udnytte sin chance, da han efter et par fine driblinger kunne spille et-to med Koke, inden han stensikkert sendte bolden i nettet til 1-0.

Få minutter senere svarede hjemmeholdet dog igen. Efter et hjørnespark endte bolden hos højrebacken Maciej Rybus uden for felten, og herfra sparkede han flot bolden i nettet.

Efterfølgende satte gæsterne sig på kampen, men de skulle vente indtil anden halvleg med at udbygge føringen. Det gjorde Saul, da han satte et fladt indlæg i kassen, og herefter faldt det hele sammen for hjemmeholdet.

Griezmann blev efter knap en time sendt i spil, og han fortsatte den fantastiske form, han har vist på det seneste. Stjerneangriberen skulle nemlig kun bruge få minutter på banen, inden han havde tilkæmpet sig et straffespark. Det udnyttede Torres og så var spanierne i front med 3-1.

Torres gjorde det også til 4-1 et par minutter efter, da Correa driblede et par mand, inden han spillede Torres fri med målmanden. Og den chance misbrugte den erfarne angriber ikke.

Correa og Griezmann var imidlertid ikke færdige. I slutminutterne afdriblede Correa endnu engang en Lokomotiv-forsvarer på fornem vis og afleverede bolden til Griezmann, der smukt lobede bolden over målmanden til slutresultatet 5-1.

Dermed sikrede Atletico Madrid sig videre avancement i turneringen med en samlet sejr på hele 8-1.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus