Atletico Madrid smadrede Lokomotiv Moskva

Der var ingen slinger i valsen, da Atletico Madrid torsdag aften spillede sig stensikkert videre i Europa League med en samlet 8-1-sejr.

Atletico Madrids offensiv var sprudlende og sikrede torsdag aften fortsat deltagelse i Europa League med en 5-1 sejr over russiske Lokomotiv Moskva.

De spanske giganter rejste til Rusland med en 3-0-føring i baggagen, og Diego Simeone kunne derfor give flere reserver chancen fra starten. Og med Kevin Gameiro og Diego Costa fraværende med skader og Griezmann på bænken, var det derfor Angel Correa og Fernando Torres, der fik startede i Atletico-angrebet.

Her var det især Correa, der viste fremragende spillehumør. Han skulle således kun bruge et kvarter på at udnytte sin chance, da han efter et par fine driblinger kunne spille et-to med Koke, inden han stensikkert sendte bolden i nettet til 1-0.

Få minutter senere svarede hjemmeholdet dog igen. Efter et hjørnespark endte bolden hos højrebacken Maciej Rybus uden for felten, og herfra sparkede han flot bolden i nettet.

Efterfølgende satte gæsterne sig på kampen, men de skulle vente indtil anden halvleg med at udbygge føringen. Det gjorde Saul, da han satte et fladt indlæg i kassen, og herefter faldt det hele sammen for hjemmeholdet.

Griezmann blev efter knap en time sendt i spil, og han fortsatte den fantastiske form, han har vist på det seneste. Stjerneangriberen skulle nemlig kun bruge få minutter på banen, inden han havde tilkæmpet sig et straffespark. Det udnyttede Torres og så var spanierne i front med 3-1.

Torres gjorde det også til 4-1 et par minutter efter, da Correa driblede et par mand, inden han spillede Torres fri med målmanden. Og den chance misbrugte den erfarne angriber ikke.

Correa og Griezmann var imidlertid ikke færdige. I slutminutterne afdriblede Correa endnu engang en Lokomotiv-forsvarer på fornem vis og afleverede bolden til Griezmann, der smukt lobede bolden over målmanden til slutresultatet 5-1.

Dermed sikrede Atletico Madrid sig videre avancement i turneringen med en samlet sejr på hele 8-1.