Atletico Madrid vinder Europa League-trofæet

Antoine Griezmann var i scoringshumør og var med sine to mål med til at sikre Atletico Madrid en sejr på 3-0 over Marseille i Europa League-finalen.

Onsdag aften var en stor aften set med europæiske fodboldbriller, for her stod Atletico Madrid og Marseille nemlig over for hinanden i en spændende finale i Europa League.

Noget atypisk startede Marseille kampen med at sparke den direkte ud til indkast for at starte kampen sikkert. Få minutter senere fik Valere Germain en kæmpe chance, da han blev spillet fri i dybden, men han kiksede afslutningen og skød forbi.

20 minutter inde i kampen var det imidlertid Antoine Griezmann, der bare skulle bruge en enkelt chance på at score. Griezmann udnyttede en fejl i Marseilles opstil, og så var det intet problem for ham fra straffesparksafstand at sende bolden i kassen.

Kort inde i anden halvleg blev Griezmann dobbelt målscorer, da han lobbede den over målmanden og gjorde det til 2-0.

Marseille forsøgte at presse på, men Atletico Madrid holdt godt stand. Ti minutter før tid var det franske hold meget tæt på at reducere, men stolpen stod i vejen for dette.

I stedet lukkede og slukkede Gabi kampen 88 minutter inde i kampen, da han gjorde det til 3-0. Dermed vandt Atletico Madrid finalen i Europa League, mens Marseille altså måtte nøjes med andenpladsen.