• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Andreas Arp

Atleticos finalehelt: Jeg vil vinde flere trofæer

Antoine Griezmann vandt onsdag aften sit andet trofæ i karrieren. Nu har franskmanden fået smag for mere.

Af Andreas Arp

Franske Antoine Griezmann har adskillige gange tidligere vist eksempler på, at han er kold og kynisk foran kassen, og onsdag aften var Atletico Madrid-angriberen så igen i hopla, da spanierne mødte franske Marseille i Europa League-finalen.

Griezmann scorede to mål i sejren på 3-0 og kunne derfor umiddelbart efter fejre sin anden titel i karrieren. Nu har angriberen så fået smag for mere:

Læs også: Atletico Madrid vinder Europa League-trofæet

- Jeg forlod mit hjem som 14-årig, fordi jeg ville vinde trofæer. Dette er mit andet efter Supercopa'en, og jeg håber på, at der kan komme flere.

- Marseille er et offensivt hold, og de arbejdede hårdt for at vinde. Vi kæmpede og forsvarede flot for at blive en svær modstander, der stod klar til at udnytte deres fejl, fortalte Griezmann umiddelbart efter kampen til BeIN Sports.

Den 27-årige franske angriber kan meget vel få flere trofæer på sit CV, hvis de tiltagende rygter om et skifte til FC Barcelona holder vand. Det ønsker Griezmann dog ikke at kommentere på:

- Lige nu er ikke det rette tidspunkt at tale fremtid. Vi skal nyde kampen og sejren og fejre den med fansene. Jeg ville gerne vinde med Atletico, Simeone og mine holdkammerater, lød det fra angriberen. 

Antoine Griezmann kom til Atletico Madrid i sommeren 2014 og var umiddelbart efter med til at løfte pokalen i den spanske Supercopa. Han har spillet 208 kampe og scoret 112 mål i Atletico-trøjen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus