• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Basaksehir-målscorer efter FCK-kamp: Vi er trætte

Foto: Getty Images

Edin Visca er godt tilfreds med, at hans hold vandt over FC København torsdag aften, selv om Basaksehir-spillerne er trætte.

Af Anders Dehn

Edin Visca tog ansvaret, da Istanbul Basaksehir fik straffespark mod FC København kort før slutfløjtet torsdag aften. Han sparkede bolden så langt ude i siden, at Kalle Johnsson ikke kunne nå den, og dermed sikrede han sit hold en 1-0-sejr.

Det giver Basaksehir et fint udgangspunkt til returopgøret. Hvis det da bliver afviklet. FC København meldte torsdag ud, at klubben forventer, at kampen bliver aflyst som følge af regeringens tiltag mod coronavirus. Det omfatter blandt andet et forbud mod at forsamles mere end 100 personer.

Læs også:Vred Ståle: Sådan kan man ikke behandle spillere

- Det er et godt resultat, men intet er afgjort for os. Vi forventede en hård kamp, og København viste virkelig, at det er et kompakt, godt hold, som spiller rigtig godt. Vi har spillet mange kampe og er trætte. De er stærke og hårde, og 0-0 ville have været okay. Jeg tror, vi kan komme i kvartfinalen i København, siger Edin Visca til UEFA's hjemmeside.

Hos FC København var de utilfredse med, at kampen i Istanbul overhovedet blev afviklet. Manager Ståle Solbakken kritiserede UEFA for at flygte fra sit ansvar, og bagefter nægtede han at lade spillerne stille op til interviews, fordi han mente, at de var blevet udsat for vilkår, man ikke kan byde topatleter.

Læs også:FC København indstiller træningen på ubestemt tid

FCK har desuden indstillet træningen på ubestemt tid, mens alle danske klubkampe er sat på pause. DBU forventer desuden, at det samme kommer til at gælde landsholdets testkampe mod Færøerne og England. Men også her venter man på UEFA.

Returkampen mellem FC København og Istanbul Basaksehir er foreløbig programsat til torsdag i næste uge.

Læs også:Ståle Solbakken raser: UEFA løber fra sit ansvar og lukker øjnene

Læs også:Karakterer: Straffescoring fældede FC København i Istanbul

Læs også:Video: Se det omtalte straffespark i FC København-nederlag

Superliga

Mere Superliga

Fokus