• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Bedst og værst: Atalanta-stjerne var her, der og alle vegne mod FCK

Bedst og værst: Atalanta-stjerne var her, der og alle vegne mod FCK
Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk har kigget nærmere på opgøret mellem Atalanta og FC København.

Af Victor Risager

Atalanta - FC København 0-0 (0-0)

Kampens bedste:
Atalanta:
Alejandro Gomez er italienernes helt store profil, og han fik vist sine kvaliteter i løbet af kampen mod FC København. Flere gange fik han sat sine medspillere i gode positioner, og han var også selv farlig et par gange. Det blev dog ikke til hverken mål eller oplæg for den lille argentinske tekniker

FC København:
Der var ofte skydetelt mod FC Københavns mål, men heldigvis for københavnerne stod Jesse Joronen en flot kamp. Gang på gang sørgede den finske keeper for at holde italienerne fra fadet, og flere gange måtte han diske op med store redninger.

Også Peter Ankersen leverede en stærk præstation i det defensive, mens han også var med offensivt til tider. 

Kampens værste:
Pieros Sotiriou startede for første gang inde for FC København i denne sæson, men det var langt fra en god sæsondebut. Den cypriotiske angriber stod bag flere dårlige aktioner, og han fik aldrig spillet sig op. Han ligner en mand, der er et stykke fra topformen. Blev også erstattet af Jan Gregus med et kvarter igen. 

Kampens detalje:
Der var mange fine detaljer fra Alejandro Gomez, men det er en af hans holdkammerater, der får kampens detaljer. Den 32-årige stopper Andrea Masiello forvildede sig i midten af første halvleg med frem, hvor han med en bag-om-hælen aflevering skabte en fin chance for Gomez. Den lille argentiners skud fra kanten af feltet fløj dog lige over Jesse Joronens mål, men det var ikke ligefrem det, man havde forventet at se fra den italienske forsvarsspiller. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus