• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Bedst og værst: Brillant Brøndby-kasse og forfærdelige forsvarskoks

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Brøndby IF og Braga.

Af Victor Risager

Brøndby IF – Braga 2-4 (1-2)
Dominik Kaiser, 1-0 (15')
Paulinho, 1-1 (18')
Andre Horta, 1-2 (20')
Dominik Kaiser, 2-2 (50')
Ricardo Horta, 2-3 (90')
Hjortur Hermannsson selvmål, 2-4 (90')

Kampens bedste
Brøndby IF

Som så ofte i denne sæson var Dominik Kaiser blandt de bedste Brøndby-spillere på banen, og imod Braga var han uden tvivl den bedste. Den tyske midtbanespiller gjorde sig især bemærket med to flotte scoringer, og som midtbanespiller er det i den grad godkendt. Foruden scoringerne leverede tyskeren en solid præstation på midtbanen, hvor han var arbejdsom og sikker i boldomgangen.

En anden Brøndby-spiller, der gjorde sig positivt bemærket, var Anthony Jung. Den tyske back kom godt med offensivt og var stærk i det defensive.

Braga
Det var ikke en decideret sprudlende præstation fra de portugisiske gæster, men når de var farlige, var Andre Horta oftest involveret. Midtbanespilleren var god i presset og pasningsspillet, hvor han var med til at drive spillet fremad banen. Han noterede sig desuden også for et mål og en assist.

Kampens værste:
Josip Radosevic stod for en helt igennem forfærdelig fejl, da Braga scorede til 2-1. Kroaten lagde bolden til rette for Andre Horta foran Brøndbys mål, og portugiseren kunne derefter nemt score på Marvin Schwäbe i Brøndbys mål.

Radosevic var imidlertid ikke den eneste i Brøndby-forsvaret, der lavede fejl, og flere andre lavede store fejl. Især Paulus Arajuuri lavede en dyr fejl, da han i overtiden tillod en friløber til Ricardo Horta, der endte med at score til sejrsmålet. 

Kampens detalje:
Dominik Kaiser sørgede for en fantastisk start for Brøndby IF, da han efter knap 15 minutter bragte de blågule foran. Og det var med et helt og aldeles fantastisk mål. Efter et hjørnespark var den tyske midtbanespiller først over en nedfaldsbold, og han bragede bolden helt op i det fjerneste hjørne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.