• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Enmandshæren Sory Kaba gjorde ondt på Rangers

FC Midtjylland tabte 2-4 i hjemmekampen mod Rangers torsdag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland - Rangers FC 2-4 (0-1)
0-1 Alfredo Morelos (41.)
0-2 Joe Aribo (52.)
0-3 Nikola Katic (56.)
1-3 Frank Onyeka (58.)
2-3 Sory Kaba (63.)
2-4 Scott Arfield (70.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
For de danske pokalvindere var meget af spillet torsdag aften bygget op om, at Sory Kaba skulle have en stor aften på MCH Arena. Det blev det ganske givet ikke til, men angriberen fra Guinea leverede både et mål og masser af benhårdt arbejde. Til tider virkede det også som om, at han var den eneste, som havde i sinde at midtjyderne skulle få noget brugbart med fra kampen. Han dirigerede sine medspillere og sugede en række bolde til sig. Dog var der mange andre, som havde svært ved at løfte sig op på det niveau, som kampen krævede. Dette var dog langt fra tilfældet for Kaba.

Rangers FC: 
FC Midtjyllanf-forsvaret havde en del vanskeligheder med flere af de offensive, skotske kræfter, som blandt andet tæller Joe Aribo og Alfredo Moreles, og særligt sidstnævnte havde det godt med midtjydernes midterforsvar. Særligt kan man udpege hans scoring til 1-0, hvor han fik placeret sig således, at Midtjyllands tre midterforsvarere ikke kunne stille noget op mod ham. 

Kampens værste:
Den norske offensivspiller Gustav Wikheim havde bestemt ikke sin bedste dag, og hvis han i flere situationer havde valgt at slippe bolden tidligere eller klogere i stedet for at drible, så kunne kampen sagtens have fået et andet resultat. Hans præstation kostede endvidere ikke bare i det offensive, da han også var bagmanden bag Rangers' andet mål, da han mistede kuglen, som sendte skotterne afsted i et kontrastød, som endte med en scoring.

Kampens detalje:
Det er bestemt ikke hverdagskost, at FC Midtjyllands fans skaber så meget larm i deres kampe, selvom de som regel gør en habil indsats. Torsdag løftede de sig dog til europæisk niveau, hvilket man dog ikke kan sige om flere af FCM-spillerne på banen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.