• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Ole Hoffskov

Bedst og værst: Et lille lys i mørket blev tændt

Bedst og værst: Et lille lys i mørket blev tændt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på Europa League-opgøret mellem FC København og FC Sheriff.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk i Telia Parken

FC København - FC Sheriff 2-0 (0-0)

1-0 Pieros Sotiriou (56.)

2-0 Michael Lüftner (59.)

Kampens bedste:

FC København:
Et gennemgående tema for FC København i et rædselsfuldt efterår har været, at det skulle komme fra Benjamin Verbic, hvis det skulle komme. Således også denne torsdag, og heldigvis havde sloveneren et par gode aktioner i posen med to præcise hjørnespark til Pieros Sotiriou og Michael Lüftner som det ekstra krydderi. Stor ros til Benjamin Verbic for en god halvsæson og en god præstation mod FC Sheriff. Det var ikke lige kønt det hele, men der var vilje og hjerte bag. 

FC Sheriff:
Gæsterne var bestemt ikke prangende i Telia Parken, og der var ikke for alvor nogle, der skilte sig positivt ud i vinterkulden. Josip Brezovec leverede imidlertid en godkendt præstation på den centrale midtbane, men FCK, der har udviklet en lille tradition for at shoppe hos deres Europa-modstandere, har næppe fundet guld hos FC Sheriff denne torsdag.

Kampens værste:
Set med FCK-briller ligner Peter Ankersen en spiller, der glæder sig rigtig meget til, at det bliver juleferie. Højre backens præstation mod FC Sheriff var meget svingende. I anden halvleg steppede han op, men de første 45 minutter klædte ikke landsholdsspilleren, der lavede mange simple fejl og slet ikke kunne få samarbejdet med Rasmus Falk til at fungere. Det blev som sagt bedre i anden halvleg - det kunne næsten også kun gå én vej.

Kampens detalje:
Når det er torsdag i december, det er hundekoldt, det regner, og på banen er et hold fra Moldova og et formsvagt hold fra Danmark, så siger det sig selv, at det næppe kommer til at vrimle med detaljer. Det gjorde det bestemt heller ikke. Da FC Sheriffs nummer 35, Ante Kulusic, forsøgte at bokse bolden i mål efter et frispark, havde man mest lyst til at gå hjem under dynen. En rigtig fin detalje var den afsked, FCK-fansene gav Tom Høgli i pausen. Det er tydeligt, at det er en meget elsket person, der forlader den danske hovedstad. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus