Bedst og værst: Herlig detalje af Kaiser

Brøndby tog en sejr på 2-1 over Subotica torsdag aften. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

Brøndby IF - Spartak Subotica 2-1 (0-0)
1-0 Dominik Kaiser 68'
1-1 Nemanja Glavcic 80'
2-1 Kamil Wilczek 90+3'

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Det blev til en rigtig god kamp for Lasse Vigens side. Særligt i første halvleg, men i anden halvleg fulgte han det godt op. Han ligner en spiller, som er klar over konkurrence på midtbanen i Brøndby, og han gjorde det særdeles godt denne torsdag. Derudover blev der også leveret gode indsatser for Kaiser, som også fik scoret i kampen.

Spartak Subotica:
På højresiden af midtbanen har serberne en spiller, der hedder Cecaric, og han er en type, der kan gøre livet svært for de fleste backs og øvrige defensivspillere. Han var desuden også manden bag det skud, der førte til Glavcic' mål.

Kampens værste:
Det kan normalt godt være manden med det røde kort, der er skurken, men det var ikke tilfældet denne gang. Kabongo modtog direkte rødt efter bare 11 minutter af kampen, men det skete efter en stor fejl af Arajuuri, som må skylde lidt for sin makker i forsvaret nu.

Kampens detalje:
Selvom det var sejt scoret af Wilczek til 2-1, så var det lille træk af Kaiser efter 68 minutter helt vildt lækkert lavet, og det var bare flødeskum på toppen, at der blev scoret efterfølgende.