Bedst og værst: Liverpool-lejesvend hyggede sig mod FCM-defensiven

Det blev til en sejr på 3-1 for Rangers i returkampen mod FC Midtjylland. Tipsblandet.dk zoomer ind på opgøret.

Rangers FC:
Det blev kun til 68 minutter på banen for Sheyi Ojo, men det var 68 meget fornemme minutter, da lejesvenden fra Liverpool gang på gang gjorde det vanskeligt for midtjyderne på sin kant. Blandt andet blev det da også til to assister og én scoring fra Ojos side i kampen, ligesom han også tiltrak sig et hav af frispark. Derudover blev det også til en del aktioner, hvor han ikke fik tilkendt sig frispark, som han ellers burde have haft. Endelig havde Alfredo Morelos igen en stor aften mod FCM, hvor han denne gang scorede to kasser.

FC Midtjylland:
I en stor omgang leverpostej var Sory Kaba og Jesper Hansen undtagelserne for FCM, da angriberen fra Guinea bestemt skilte sig ud på banen med at ville arbejde konstant og hårdt for at få midtjyderne på rette kurs, og i den anden ende var Midtjylland-målmanden i flere omgange afgørende for, at det ikke blev til et større nederlag for de danske pokalvindere.

Kampens værste:
Jens Lys Cajuste havde det meget svært på sin uvante plads som venstre wingback, som også betød, at han blev skiftet ud halvvejs igennem kampen. Dog havde Rasmus Nicolaisen om muligt en værre dag, som desværre leder tankerne tilbage på André Rømers kamp mod Manchester United i 2016 - dog uden helt at nå dén standard. Nicolaisen kostede gevaldigt ved 1-0-målet og var indblandet i kampens anden scoring. Derudover fik Alfredo Morelos også lavet en ydmygende tunnel på ham i feltet undervejs i kampen.

Kampens detalje:
Den tidligere Premier League-spiller Scott Arfields solotur i slutningen af anden halvleg, hvor han satte både Alexander Scholz og Rasmus Nicolaisen af, udløste scoringen til 2-0, som lukkede duellen mellem de to vicemestre ned. Samtidig var det også et billede på forskellen mellem de to hold.