Ben Yedder sendte Sevilla videre i Europa League

Wassim Ben Yedder var med to hurtige scoringer en vigtig faktor i, at Sevilla vandt 3-0 over Krasnodar og gik videre i Europa League.

Sevilla skulle have en sejr eller matche Standard Lièges resultat for at gå videre i Europa League, mens Krasnodar kun skulle have et enkelt point for at vinde gruppen, da de to kombattanter mødtes torsdag aften.

Sevilla kom ud for fuldt drøn, og det betalte sig efter bare fem minutter. Wissam Ben Yedder modtog i offsideposition en bold fra en modspiller, og derfor blev flaget nede. Herfra var det ingen sag for Ben Yedder at dirigere bolden i mål til 1-0.

Det blev til 2-0 fem minutter senere, da Ben Yedder blev sendt dybt, og han fik udplaceret målmanden. Sevilla fortsatte med at lægge pres på og var konstant en trussel, men Krasnodar bed også fra sig i perioder.

Starten af anden halvleg blev lige så hektisk, da Sevilla efter to minutter fik et straffe, mens Krasnodar fik en mand udvist. Straffesparket udnyttede Ever Banega til at gøre det til 3-0.

Derfra blev kampen kørt ned i tempo, og Sevilla spillede sejren sikkert hjem. Dermed er Sevilla videre i Europa League, og de får selskab af Krasnodar, efter Standard Liège fik uafgjort mod Akhisar Belediyespor i gruppens anden kamp.