Bendtner blev skurken mod Zenit

En håbløs aflevering fra Nicklas Bendtner sørgede for at bringe Rosenborg mod afgrunden i 1-3-nederlaget til Zenit.

I dag blev tredje runde i Europa League-gruppespillet afviklet, da Nicklas Bendtner, Mike Jensen og Rosenborg i dag var på besøg i Rusland for at møde Zenit.

Allerede efter bare et enkelt minut var Zenit i front, da et indlæg blev sendt lige i panden på Emiliano Rigoni, der sørgede for en mareridtsstart til Rosenborg.

Det tidligere mål blev dog lidt en sovepude for det russiske mandskab, og de lod udeholdet komme en del på bolden.

Mod slutningen af halvlegen vågnede Zenit imidlertid op til død, og i begyndelsen af de sidste 45 minutter presse de for alvor på for en scoring yderligere. Rosenborg fik presset tilbage, og Samuel Adegbenro forsøgte forgæves med et saksespark at udligne.

Minuttet efter det blev Rigoni dobbelt målscorer, da han lobbede bolden over målmanden. Med et kvarter tilbage blev Nicklas Bendtner skurken, da han lavede en elendig aflevering tilbage i banen, som sendte Rigoni helt fri, og han passerede nemt målmanden og fik lavet sit hattrick.

Kort før slutfløjtet reducerede Pål André Helland til 3-1, som blev kampens endelige resultat.