• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Mike Jensen scorede, da Salzburg slagtede Rosenborg

Mike Jensen kom på måltavlen, da Red Bull Salzburg slagtede Rosenborg med hele 5-2 i Norge.

Af Victor Risager

Red Bull Salzburg havde ingen problemer, da de gæstede Mike Jensen og Nicklas Bendtners norske klub Rosenborg torsdag aften, hvor østrigerne snuppede en overbevisende 4-0-sejr.

Allerede efter fem minutter kom de østrigske gæster på sejrskurs, da Takumi Minamino brød igennem og sendte 1-0-scoringen i nettet.

Salzburg var tæt på at udbygge føringen fem minutter senere, men de måtte vente lidt længere på at komme yderligere i front. Det kom de nemlig i det 19. minut, da Minamino scorede sit andet mål i kampen.

Dominansen fortsatte resten af første halvleg, og gæsterne kom også på 3-0 og 4-0 ved henholdsvis Fredrik Gulbrandsen og Minamino inden pausen.

Efter pausen fik Rosenborg pyntet en smule på resultatet. Bendtner spillede Samuel Adegbenro fri, inden han tog et par fine træk og sendte reduceringen i nettet.

Det blev ikke starten på et comeback, og efter 56 minutter kom Salzburg på 5-1, hvor Minamino heldigt fik dirigeret bolden i mål ved hjælp af en Rosenborg-forsvarsspiller.  

Der kom også en danskerscoring i opgøret, da Bendtner efter en times spil sendte et skud afsted fra kanten af feltet. Det ramte Mike Jensen på vejen, inden det gled forbi Salzburg-målmanden og ind i netmaskerne. Det blev ikke andet end en reducering for Jensen, og kampen sluttede med en 5-2-sejr til Salzburg.  

Den anden kamp i gruppen stod mellem Celtic og RB Leipzig, der var uden danske Yussuf Poulsen. I det opgør trak skotterne det længste strå i en 2-1-sejr. 

Salzburg topper Gruppe B med 12 point, mens RB Leipzig og Celtic har seks point. Rosenborg har endnu ikke fået point. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.