Besiktas rundbarberede Olympiakos

Besiktas indløste billet til Europa Leagues kvartfinale med sikker sejr over Olympiakos.

Det så ud til at blive en interessant returkamp mellem Besiktas og Olympiakos, da det første opgør endte 1-1, men det var reelt ikke mange minutter, der var spænding om udfaldet.
Besiktas gik nemlig sejrrige fra kampen med et resultat på hele 4-1.

Vincent Aboubakar bragte hjemmeholdet foran efter ti minutter, og bare 12 minutter senere øgede Ryan Babel føringen efter oplæg af Portugals EM-helt Ricardo Quaresma.

En smule spænding kom dog tilbage i kampen lidt efter, da Tarik Elyounoussi reducerede for Olympiakos.

Efter pausen scorede Ryan Babel for anden gang i kampen, og sejren blev cementeret med Cenk Tosuns mål til 4-1. Besiktas er dermed videre med en sejr på 5-2 samlet.

I kampen mellem Genk og Gent var det dog på forhånd næsten givet, at førstnævnte ville gå videre efter et udebanesejr fra første opgør på 5-2.

Timothy Castagne smadrede det mikroskopiske håb for Gent, da han sendte Genk i front 20 minutter inde i kampen.

Seks minutter før tid udlignede Louis Verstraete, hvorfor kampens slutresultat på 1-1. Derfor kan Genk nu glæde sig over at være videre til kvartfinalen i Europa League med en 6-3-sejr i bagagen.