• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Benjamin Lillelund

Bitter Ankersen: Det er et ufortjent nederlag

Peter Ankersen mener, at FC København havde fortjent en bedre skæbne mod Bordeaux.

Af Benjamin Lillelund

Et nederlag på 1-0 mod Bordeaux blev det triste faktum for FC København, da de torsdag aften blev ekspederet ud af årets Europa League.

Det var ellers et FC København-mandskab, som i store dele af kampen holdt Bordeaux væk fra chancer, mens de selv skabte flere chancer, som ikke blev udnyttet.

Derfor var det også en Peter Ankersen, som ikke følte, at de fik løn som fortjent, efter hvad han kalder for den bedste europæiske gruppekamp i sæsonen.

- Det var det umiddelbart. Jeg synes, vi dominerer dem. Hvis vi ser bort fra de første ti minutter, er det envejs-trafik. Anden halvleg er vi dominerende på bolde, og de tager bare imod, siger Peter Ankersen til 6’eren.

- Vi mangler den sidste skarphed på den sidste tredjedel, men jeg synes, det er et ufortjent nederlag. Vi må anerkende deres kvalitet, for det er et godt hold, vi møder i dag. Jeg synes, vi kan være stolte af vores præstation, bortset fra at vi ikke går videre.

Dermed ender FC København sidst i gruppen, mens Zenit og Slavia Prag snupper de to øverste pladser, som giver adgang til slutspillet.

- Slavia har været det spillemæssige bedste hold i gruppen, synes jeg, og Zenit har været kyniske hele vejen igennem, så det er nok fortjent, at de går videre. Vi ville gerne have snuppet en plads, men sådan skulle det ikke gå i år, erkender Ankersen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus