• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Bjelland: Succes mod Celtic vil give noget efter sløj start på foråret

Foto: Getty Images

FC København-forsvarsspilleren Andreas Bjelland regner med, at det vil give meget i forhold til selvtilliden i truppen, hvis man slår Celtic ud af Europa League torsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

FC København går torsdag aften på banen ude mod Celtic, hvor de har 1-1 med sig i bagagen fra det første opgør i Parken. Her vil avancement for de danske mestre have enormt betydning for holdet, fortæller Andreas Bjelland i et interview med B.T.

I forvejen har 2020 ikke været en dans på roser for FCK, som hidtil blot har fået ét point i Superligaen efter to kampe. Derfor vil succes mod Celtic hjælpe dem, siger midterforsvareren.

Læs også:Optakt: Celtic FC - FC København

- Det giver noget selvtillid og et boost i omklædningsrummet, hvis vi slår Celtic ud. Det var der ikke så mange, der havde troet inden. Det vil give noget for os spillere, men også til klubben og fansene, når vi nu har fået en sløj start. Det hjælper ikke på Superligaen, men det give noget selvtillid, lyder det fra Andreas Bjelland.

Han peger endvidere på, at FCK gerne vil se sig selv som en international klub, hvilket gør, at de lever for de kampe, som denne mod Celtic. Det skulle også gerne give dem noget tempo, mener Bjelland, som ligeledes mener, at det har været tilfældet.

Læs også:FC København uden overraskelser i truppen mod Celtic

I den første kamp mod skotterne havde FCK det svært i første halvleg, men i anden halvleg ændrede billedet sig. Det er noget af det, som Bjelland nu mener, at man kan bygge videre på i en ellers skuffende start på foråret.

Kampen mellem Celtic og FC København spilles torsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på 6'eren.

Læs også:FCK-stopper om Solbakkens tale i pausen: Et godt spark i røven

Læs også:Solbakken før VAR i Parken: Tager for meget magt fra dommeren

Læs også:Ekspert om FCK-Celtic: Den er 60/40 i skotsk favør

Superliga

Mere Superliga

Fokus