• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Bjelland: Vi gør det svært for os selv

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København spillede ikke op til sit sædvanligt høje niveau mod Riga FC, og selvom Andreas Bjelland er glad for at avancementet, erkender han, at der er plads til forbedring

Af Mikkel Sloth

Indsatsen mod Riga FC i aftenens afgørende playoff-kamp om en plads i Europa League-gruppespillet, vil næppe gå over i historien som en af de mest mindeværdige i FC Københavns historie.

Løverne tabte 0-1, og var derfor tæt på at ryge ud trods en 3-1-sejr på hjemmebane i det første opgør. Spillet på banen var heller ikke ligefrem imponerende, men til TV3+ fortalte FCK-profilen Andreas Bjelland efter kampen, at det ikke udelukkende var københavnernes skyld. 

- Vi skal prøve at spille lidt hurtigere, og det formår vi ikke rigtig. Det er nogle store drenge, som vi skal flytte noget mere på en svær bane, som de ikke har valgt at vande, lyder klagen fra forsvarsspilleren, som dog også var fuldt ud klar over, at løverne ikke spillede op til niveau i Riga her til aften:

- Det er klart, at jeg synes vi gør det svært for os selv. Da vi kommer bagud kommer vi til at stå alt for langt tilbage, og de får også nogle alt for store chancer. Så det var tæt på, men sådan er fodbold også en gang imellem.

- Vi vidste, at det ville være svært at komme herned at spille, så vi er utrolig glade for at være videre og være med i bowlen i morgen, afslutter Andreas Bjelland.

Det er nemlig i morgen, at der bliver trukket lod til gruppespillet i Europa League, og det er dermed også her, FC København finder ud af, hvem de skal møde rundt omkring i Europa og i Telia Parken de kommende måneder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus