• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Torsten Kjems Hansen

Bookmaker: Nu slutter eventyret for FC København

Bookmaker: Nu slutter eventyret for FC København
Foto: Getty Images

Danske Spil tror hverken på sejr eller en plads i 1/8-finalen til FC København i torsdagens udekamp mod Celtic i Europa League.

Af Torsten Kjems Hansen

FC København klarede 1-1 hjemme mod det skotske storhold Celtic torsdag aften og kan dermed med en sejr eller et mere målrigt uafgjort resultat kvalificere sig til Europa Leagues 1/8-finale. 
Men sådan tror Danske Spil ikke, at tingene udvikler sig i Glasgow torsdag aften, hvor returkampen skal afgøre de klubbers skæbne i turneringen. 

For Danske Spil er af den overbevisning, at Celtic tager den samlede sejr og dermed sender FC København ud af denne sæsons europæiske deltagelse.

Spiludbyderen giver nemlig blot odds 1,15 på skotsk avancement, mens man får pengene 4,70 gange igen, hvis københavnerne går videre til 1/8-finalen.

- FCK får det svært i Skotland. Celtic taber meget sjældent på hjemmebane, og vi så specielt i 1. halvleg i den første kamp i Parken, at københavnerne har vanskeligt ved at følge med skotterne, når de sætter tempo på. Derfor er Celtic også klar favorit til at vinde kampen og gå videre i turneringen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil.

En skotsk sejr giver odds 1,45, og et uafgjort resultat inden for kampens 90 minutter er sat til odds 4,00.

Hvis FC København skulle gå hen og vinde i Glasgow efter 90 minutter, er Danske Spil klar med får spillere pengene  9,00 gange igen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus