• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Brøndby-back: Braga minder om FC Nordsjælland

Anthony Jung er forberedt på at møde en anden spillestil, når Brøndby tager imod Braga i Europa League-kvallen. Men en spillestil, der minder om en Superliga-kollegas.

Af Nicklas Grodt Degn

Brøndby IF indleder her til aften dobbeltopgøret mod Portugals nummer fire, Braga, hjemme på Brøndby Stadion i jagten på en Europa League-billet.

Det er truppen klar på, vurderer Brøndbys venstreback Anthony Jung, der sammenligner Bragas spillestil med en, Brøndby fra tid til anden støder på hjemme i Superligaen.

- Det bliver en anden spillestil, vi skal møde mod Braga. Den minder måske lidt om FC Nordsjælland, som vi kender fra Superligaen, der prøver at spille hurtigt og finde de korte løsninger og pasninger. Derfor skal vi turde presse dem, når vi kan, og chancerne byder sig og på den måde få kampen over på vores præmisser så godt, som vi kan, og så tage kampen, som den udvikler sig, siger Anthony Jung til Brøndby IF’s hjemmeside.

Han tilføjer, at også Brøndbys skal kunne tage initiative.

- Det er altid godt at vide, hvad man vil med bolden, inden man får den. Det kommer ikke til at ændre sig i forhold til, hvordan vi spiller normalt. Men det er vigtigt at turde spille fremad, når vi erobrer bolden.

Brøndby - Braga sparkes i gang klokken 18.30 og returopgøret i Portugal spilles en uge senere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.