• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Brøndby har holdt øje med Braga: De minder om FC Nordsjælland

Foto: Getty Images

Bragas hurtige, tekniske spil minder meget om FC Nordsjællands udtryk, og det bliver en god test for Brøndby at komme.

Af Oliver Okstrøm

Når Brøndby går på banen mod portugisiske SC Braga, så har den sportslige sektor forinden haft til opgave at kigge nærmere på de kommende modstandere i kampen om at komme med i Europa League.

Det fortæller de om på klubbens officielle hjemmeside, og her bliver der peget på, at Braga er et hold, som minder om FC Nordsjælland i deres udtryk med fokus på stor individuel teknisk kvalitet, melder chefanalytiker Mathias Borst om modstanderen.

Torsdagens modstandere har endvidere godt med både portugisere og brasilianere, der holder sig mest til de hurtige, små afleveringer i stedet for de lange bolde, og Carsten V. Jensen har klare tanker om modstanderen.

- Der er ingen tvivl om, at SC Braga er en svær modstander, der er et par niveauer over finske Inter Turku og polske Lechia Gdansk. For hver kvalifikationsrunde vi spiller os videre, jo sværere bliver det, men jo tættere kommer vi samtidig på et gruppespil, siger han og fortsætter:

- Kampen på torsdag vil derfor blive en stor test, men kan trænerteamet, holdet og fansene på tribunerne genskabe den gnist og atmosfære, vi oplevede i torsdags mod Lechia Gdansk, så tror jeg på, at vi kan skabe endnu en stor europæisk aften på Brøndby Stadion, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Analysen på de portugisiske modstandere peger desuden også hen på, hvordan ligaen klarer sig, og at man i den seneste tid har kunne se meget store salg, som man senest har set med Benficas Joao Felix, som er blevet solgt til Atletico Madrid for 940 millioner kroner.

Det første opgør mellem Brøndby og Braga spilles på torsdag klokken 18.30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.