Brøndby nærmer sig næste runde: Fik 2-0 ude mod serbere

Efter scoringer af Kaiser og Mukhtar nærmer Brøndby sig næste kvalifikationsrunde til Europa League.

Brøndby har nærmest mere end det ene ben videre i playoff-runden af Europa League-kvalifikationen, da det blev til en 2-0-sejr til de blågule fra den københavnske vestegn over Spartak Subotica.

Der var ellers tale om en kamp, hvor begge hold havde ære af kampen, men det var effektivitet og kynismen fra Brøndby, der gjorde udslaget i kampen, som blev spillet i en ganske høj temperatur.

I første halvleg havde begge hold sine chancer, men det var Kaiser, der bragte Brøndby foran med 1-0, da han efter forarbejde af nyinkøbet Radosevic samt Anthony Jung, der lagde bolden ind til Kaiser, som scorede til Brøndbys føringsmål.

Til kampen var Hany Mukhtar på bænken fra kampens start, men i anden halvleg kom den tyske offensivspiller på banen, og han skulle ikke bruge lang tid, inden han viste, hvad han er gjort af.

Bare 58 sekunder skulle han bruge på græsset i Serbien, og så knaldende han bolden i netmaskerne til 2-0 efter et træk ind i banen. Sådan gør man dét.

I resten af anden halvleg slap energien stille og roligt op, men det betød dog ikke, at der ikke blev til chancer. Det blev bare aldrig rigtig farlig i nogen af enderne, hvor man i Brøndby-enden bestemt har en sikkert sidste skanse i Schwäbe.

Returkampen mellem Brøndby og Subotica spilles på torsdag i næste uge.