• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Brøndby starter på hjemmebane mod finske Inter Turku

Foto: Getty Images

Når Brøndby tager hul på Europa League-kvalifikationen, møder de finske FC Inter Turku i første runde. Her er det nu kommet frem til, at de blågule lægger ud på hjemmebane.

Af Oliver Okstrøm

Onsdag var Brøndby blandt andet i bowlen, da der skulle trækkes lod til første runde af Europa League-kvalifikationen. Her kom finske FC Inter Turku op for vestegnsklubben, og nu er det kommet frem, hvilken rækkefølge man spiller i.

Her har Brøndby meldt ud, at UEFA har bekræftet, at det bliver på Brøndby Stadion 11. juli, at man lægger ud, mens der er returkamp i Finland ugen efter. Der er dermed blevet byttet rundt mellem de to spillesteder fra udgangspunktet.

Hvis det lykkes for Brøndby at komme videre efter mødet med de finske modstandere, så venter der en svær kamp mod polske Gdansk i . De kampe spilles 25. juli og 1. august, og Brøndby IF starter - med mindre andet bliver aftalt - på udebane.

Dermed kender klubben nu mere eller mindre deres første måneds kampprogram med Niels Frederiksen som cheftræner, når han ankommer til klubben efter U21 EM, hvor han er afsted med det danske mandskab.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus