• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Brøndby-stopper om kontraktudløb: En interessant tid er i vente

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-spilleren Paulus Arajuuri er muligvis i gang med sit sidste halvår i dansk fodbold og Brøndby. Stopperen har kontraktudløb til vinter, og der er i øjeblikket ikke noget på plads.

Af Kenneth Jensen

Han er fast mand i Brøndby IF, men når klubben om mindre end et halvt år går på sommerpause, kan Paulus Arajuuri også være fortid i Superliga-klubben.

Den finske kriger har kontraktudløb, og indtil videre har der ikke været den store snak - offentligt, i hvert fald - om en forlængelse af den aftale.

Forsvareren, 31 år, nærer måske et håb om at gøre som nogle af de finner, der har været i Brøndby før ham. Teemu Pukki og Lukas Hradecky har begge brugt Brøndby som et springbræt til en større klub og en større liga og har begge haft stor succes siden farvellet til Danmark.

Så hvorfor skulle Arajuuri ikke også kunne gøre det?

- Det er meget svært at svare på, men der er en interessant tid i vente. Jeg har stadig en aftale, og det har jeg fokus på. Man kan ikke tænke på fremtiden, men jeg udelukker ikke noget, siger Paulus Arajuuri til det finske medie Yle.

Arajuuri har tidligere åbnet op for, at han ønsker at prøve noget nyt, og med kun et halvt år igen af aftalen er der altså ikke længe, til han kan bestemme, hvor han vil spille fremadrettet uden at skulle have Brøndbys accept. Men det kan også være, at han allerede denne sommer bliver solgt. Det udelukker han i hvert fald ikke.

- Alt kan jo ske i fodboldens verden. Det eneste, jeg kan gøre, er at spille godt og blive ved med at vinde, siger han.

Arajuuri skal op mod sine landsmænd torsdag, hvor Brøndby gæster FC Inter Turku i Europa League-kvalifikationens returopgør. Brøndby har en føring på 4-1 fra det første opgør.

Finnen har fået en god start på sæsonen i Superligaen, hvor han scorede i sejren på 3-0 over Silkeborg.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus