• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Torsten Kjems Hansen

Brøndby-træner om snedige Braga: Det har jeg ikke set før

Portugisiske Braga har taget specielt trick i brug for at besværliggøre Brøndbys muligheder for at "spionere" frem mod torsdagens Europa League-kvalifikationskamp.

Af Torsten Kjems Hansen

Torsdag aften kogte Brøndby Stadion af begejstring, da Brøndby IF leverede en pragtpræstation mod Lechia Gdansk og vandt en 4-1-sejr efter forlænget spilletid, hvilket gav Brøndby billetten videre i Europa League-kvalifikationen. 

Søndag var stemningen ganske anderledes, da Brøndby IF måtte se AC Horsens stikke af sted med en 2-1-sejr, hvilket må give anledning til bekymring hos træner Niels Frederiksen forud for torsdag aftens svære udekamp i EL-kvalifikationen mod portugisiske Braga. 

Braga blev nummer fire i den hjemlige turnering i den seneste sæson, men er endnu ikke i gang med den nye. I holdets testkampe frem mod Brøndby har portugiserne, der har den tidligere landsholds-angriber Ricardo Sa Pinto som træner, benyttet sig af et specielt trick i forhold til at gøre livet svært for den danske Superliga-klubs muligheder for at spionere holdets profiler og kvaliteter. 

Hør Brøndbys træner Niels Frederiksen fortælle om torsdagens modstander øverst: 

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.