• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Brøndbys EL-modstander tror på miraklet: Pligt til at kæmpe

Selvom Brøndby står med halvandet ben i næste runde af Europa League-kvalifikationen, vil Inter Turku og træner José Riveiro ikke give op

Af Mikkel Sloth

Brøndby møder i aften finske Inter Turku på udebane i det andet af to opgør i anden runde af Europa League-kvalifikationen. Her kommer de blå-gule med et ualmindelig godt udgangspunkt, efter de vandt med 4-1 på hjemmebane i det første opgør.

Forud for returopgøret ved Inter Turkus træner, José Riveiro, udmærket godt, at det ser rigtig svært ud for den finske klub. Men de har ikke desto mindre tænkt sig at jagte miraklet. Det fortæller Riveiro til Inter Turkus egen hjemmeside.

 - Selvfølgelig var stemningen ikke god efter seneste kamp, men det har ændret sig i løbet af en ugen. Det her hold er meget konkurrencedygtigt, og vi forsøger at gå ind til hver uge med en positiv tilgang. Der er så meget usikkerhed i fodboldens verden, at ingen kan vide, hvad der vil ske i morgen. Jeg vil ikke stoppe mit hold i at drømme om at skabe overraskelsen, lyder det fra den spanske træner.

José Riveiro har også opskriften klar på, hvordan Inter Turku skal skabe miraklet i aften.

- Først og fremmest skal vi forsvare som dyr i morgen (i dag, red.), være effektive i offensiven og så skal vi også være lidt heldige. Men det er vores pligt at kæmpe, afslutter Inter Turku-træneren.

Returopgøret mellem Brøndby og Inter Turku spilles allerede kl. 17:30 i dag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.