• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Brøndbys målscorer: Svært at vinde, når du laver så simple fejl

Der er ingen grund til at diskutere resultatet, lyder det fra Brøndbys dobbelte målscorer mod Braga, der ærgrer sig over de simple fejl, der førte til nederlaget.

Af Nicklas Grodt Degn

Brøndby indledte en skidt dansk europæiske torsdag aften ved at tabe 24 hjemme til Braga torsdag aften. Begge Brøndbys mål blev sat ind af tyske Dominik Kaiser, der kun var en god Braga-redning fra at score hattrick og fire Braga-mål fra at blive en stor blå-gul helt.

- Det er svært at diskutere resultatet. I sidste ende, når du inkassere fire mål, så kan du ikke brokke dig. Jeg synes, at vi spillede på et fint niveau, måske ikke perfekt, men når du laver så simple fejl, så er det svært at vinde kampe. Så det er et ærgerligt resultat for både os spillere og for fansene. Vores plan var at vinde anden halvleg og få et godt resultat, men det gik ikke efter to situationer i overtiden. Det er ærgerligt, men sådan er fodbold, siger Dominik Kaiser til Brøndby IF’s hjemmeside.

Brøndby bragte sig foran i kampen i 1. halvleg, men var allerede få minutter senere bagud 1-2. Siden så de ud til at skulle redde et 2-2-resultat hjem, men to Braga-mål i overtiden ville det anderledes.

Senere på aftenen tabte FC Midtjylland ligeledes 2-4 hjemme til Rangers FC fra Skotland. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.