• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Torsten Kjems Hansen

Celtic-boss før FC København: Vi forstærker os i januar

Foto: Getty Images

Celtic kommer formentlig til at hente spillere i januars transfervindue, så holdet bliver så stærkt som muligt inden møderne med FC København i Europa League.

Af Torsten Kjems Hansen

Ved mandagens lodtrækning til Europa League blev FC København parret med skotske Celtic i februars 1/16-finaler. 

FC Københavns manager Ståle Solbakken gav ret hurtigt udtryk for en vis tilfredshed med lodtrækningen, og hans kollega i Celtic har det på samme måde. 

Neil Lennon er nemlig ganske fortrøstningsfuld ved at være blevet parret med det danske hold - selv om opgaven bliver taget ganske seriøst. 

- Jeg synes, det er en god lodtrækning med tanke på, at vi undgår holdene, der kommer over fra Champions League, og nogle af de større klubber. 

Læs også:FCK-stopper om Celtic-trækning: En reel mulighed for at gå videre

- Det er fortsat et hold med en stor portion europæisk erfaring gennem årene - fra både Champions League og Europa League. De har igen gjort det godt ved at komme videre fra deres gruppe. 

- Vi ved, at de går på pause nu, hvilket kan synes som en fordel for os nu når kampene skal spilles i februar, og jeg er godt tilfreds med, at vi spiller på udebane først, så vi rent psykologisk kan have en fordel ved at tage dem hertil og gøre det godt over de to kampe. PÅ den baggrund er jeg godt tilfreds med lodtrækningen, siger Neil Lennon til Skysports.

Læs også:Afstemning: Kan FCK overvinde Celtic i Europa League?

Celtic nåede i den seneste sæson også videre fra gruppespillet men blev slået ud af spanske Valencia. Hvor langt Celtic kan komme i år, er Lennon ikke så meget for at spå om. 

 - Det er svært at spå om. Jeg bryder mig ikke om at lave forudsigelser. Vi spiller først 20. februar, der er endnu et par måneder til, og det er nærmest en evighed i fodbold. Vi må se, hvordan vi det ser ud, og hvor stærke vi er til den tid. Det er muligt, at henter en eller to spillere i januar. Vi ser frem til kampene, men der er stadig længe til. 

- På det her tidspunkt i turneringen, er der altid kun gode modstandere tilbage, og den kategori tilhører FC København også, lyder det fra manageren.

Celtic fører den skotste række foran Rangers og vandt Europa League-gruppen foran Cluj, Lazio og Rennes. 

Læs også:Malmö-dansker vil ændre svensk sæson: Det er ikke optimalt

Læs også:FC København møder storklub i Europa League

Læs også:Store brag venter i Champions League: Her er ottendedelsfinalerne

Superliga

Mere Superliga

Fokus