• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Celtics træner efter kæmpe skuffelse: Vi skød os selv i foden

Foto: Getty Images

Neil Lennon er naturligvis utrolig skuffet efter nederlaget og exit til FC København. Han føler, at Celtic missede en stor mulighed for succes i Europa League

Af Mikkel Sloth

Der kom tro på tingene hos Celtic, da Odsonne Edouard med små syv minutter tilbage udlignede FC Københavns føring og bragte sig tilbage i opgøret torsdag aften. Men to hurtige mål af Pep Biel og Dame N'Doye slukkede håbet hos skotterne, som i stedet måtte sige farvel til Europa League efter nederlaget til de danske mestre.

Derfor var det selvsagt en skuffet Celtic-træner Neil Lennon, som efter kampen talte med det skotske medie The Herald. 

Læs også:Uheldige Sigurdsson sender tak til holdkammeraterne

- Som du kan forestille dig, jeg er utrolig skuffet. Vi skød os selv i foden. I første halvleg var vi i total kontrol. Jeg kan ikke huske, at Fraser Forster (Celtics målmand, red.) havde noget at lave. Jeg var tilfreds. Men så lavede vi fejl og gav dem luft. Vi fortjente at udligne, men vi styrede ikke kampen. Vi havde en god mulighed her, men missede den. Det er utrolig skuffende at tabe på den måde, siger den nordirske træner og fortsætter:

- Vi overspillede i den bagerste kæde, og skulle i stedet have brugt målmanden og startet forfra. Vi spillede en løs bold på midtbanen og blev straffet for det. FC København behøvede ikke at arbejde hårdt for deres mål.

Læs også:FCK-helte frygtede Celtic-pres: Troede de ville tage kontrollen

Det var ifølge Neil Lennon individuelle fejl, som kostede for Celtic. Men man får ham ikke til at pege fingre at sit mandskab.

- Spillerne har gjort det fantastisk, og jeg vil ikke kritisere dem. Det er intelligente drenge. De ved, at de har skuffet dem selv. Vi har gjort det godt i Europa League, og jeg er skuffet over, at det er slut. Jeg vil ikke kaste nogen under bussen. Vi vinder som et hold og vi taber som et hold. 

Læs også:Velspillende Kaufmann blev skadet: Var igennem hele følelsesregistret

Læs også:Nelsson efter stor præstation: Noget af det fedeste, jeg har prøvet

Læs også:Solbakken om kommende modstander: Vi skal slå dem

Superliga

Mere Superliga

Fokus