• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Aagurd

Chelsea-AC efter Malmö-sejr: Tager tilbage med en god fornemmelse

Foto: Getty Images

Andreas Christensen spillede 90 minutter i Chelseas 1-2-sejr over Malmö FF torsdag aften i Europa Leagues 1/16-finaler.

Af Mads Aagurd

Hele fire danskere startede på banen i Malmö torsdag aften, da Andreas Christensen og Chelsea-mandskabet tog en 1-2-sejr i første opgør af Europa Leagues 1/16-finaler. Dermed fik Premier League-holdet et fint udgangspunkt før returopgøret.

- Vi tager to gode udebanemål med hjem til Stamford Bridge. Vi er i hvert fald glade for resultatet. Vi tager tilbage med en god fornemmelse og tro på, at vi nok skal klare det, siger Andreas Christensen til Kanal 6 efter kampen.

Malmö FF stillede med Søren Rieks, Lasse Nielsen og Anders Christiansen fra start, og sidstnævnte formåede at skabe en smule spænding inden returen med en reducering mod slutningen af kampen.

Sejren må være en lille oprejsning for et hårdtprøvet Chelsea-mandskab, som søndag tabte til Manchester City med hele 6-0. I det opgør forsvarede London-klubben langt fra godt, og med gode præstationer kan Andreas Christensen have spillet sig tættere på en startplads.

- Jeg håber, at jeg er tæt på. Jeg kan ikke gøre andet end at blive ved med at vente, og når chancen endelig er der, må jeg blive ved med at tage den, som jeg synes, at jeg har gjort de sidste par gange, fortæller han om sin situation.

Mandag står Chelsea over for endnu en svær modstander, når Manchester United gæster Stamford Bridge, inden Europa League-returkampen skal afvikles torsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus