• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League clbold.dk

Chelsea-træner vil ikke miste Fabregas

Chelseas cheftræner, Maurizio Sarri, vil gerne beholde Cesc Fabregas, der er blevet sat i forbindelse med et januarskifte.

Af clbold.dk

Cesc Fabregas har ikke fået meget spilletid i Chelsea, siden Maurizio Sarri overtog cheftrænertjansen i klubben i sommer, og det har fået rygterne om et januarskifte til at svirre.

Men selv om spilletiden har været knap for den 31-årige spanier, vil cheftræner Sarri helst ikke slippe Fabregas. Det fortæller han ifølge Goal.

- På den position har vi kun to spillere, Jorginho og Fabregas, så det ville være et problem uden Cesc. Jeg vil gerne have, at han bliver. Jeg ved, hvad Cesc’ endelig beslutning er og heller ikke klubbens.

- Men for mig er det meget vigtigt, og hvis Cesc smutter, tror jeg, at vi skal købe en anden spiller, og det er ikke let, fordi Cesc er en vigtig spiller. Og jeg tror, at på markedet er det meget svært at finde en spiller med de samme evner, fortæller Sarri.

Sarri erkender imidlertid, at det kan blive svært at forlænge Fabregas’ aftale, der lige nu står til at udløbe til sommer. Det skyldes, at Chelsea som regel blot tilbyder etårige kontrakter til spillere, der er fyldt 30.

I denne sæson er det blot blevet til fem Premier League-kampe for Fabregas, der derudover har spillet i Europa League og i Carabao Cup’en.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus