• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Aagurd

Chelsea vandt uden at imponere i Hviderusland

Foto: Getty Images

Den engelske storklub slog BATE Borisov med 1-0 i en sløv affære, og de er dermed videre fra gruppespillet.

Af Mads Aagurd

Chelsea havde gjort rent bord i de første tre runder af Europa League-gruppespillet, og de kunne med en sejr sikre videre avancement. Danske Andreas Christensen var med fra start i et uskønt opgør, som englænderne formåede at vinde med 1-0.

Første halvlegs største mulighed tilfaldt hjemmeholdet, men træværket afværgede for Chelsea. I det hele taget var det en kedelig indledning, hvor favoritterne så meget ugidelige ud.

Faktisk var det først efter pausen, at den første Chelsea afslutning fandt sted, og så stod det pludselig 0-1 på tavlen. 52 minutter var der spillet, da Olivier Giroud fik panden på et fint indlæg fra Emerson.

Kampbilledet fortsatte, men det var først i dommerens overtid, at de for alvor kom tæt på meget et stolpeskud, som Kepa lige nøjagtig fik afværget. Dermed er Chelsea klar til knockoutfasen, mens BATE skal vinde deres sidste to kampe.

I gruppens andet opgør havde ungarske MOL Vidi besøg af græske PAOK. I det omvendte opgør havde ungarerne vundet med 0-2. Hjemme i Ungarn formåede de også at vinde, da de hev en smal 1-0-sejr i land.

Efter fire runder fører Chelsea gruppe L med maksimumpoint, mens MOL Vidi har seks point, og både BATE og PAOK har tre. Kampen om andenpladsen er derfor helt åben forud for de sidste to runder.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus