• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Cornelius før FCK-kamp: Det er en slags finale

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tidligere FC København-angriber Andreas Cornelius vender tilbage til Telia Parken og København, når han sammen med Bordeaux skal møde FCK i Europa League.

Af Kenneth Jensen

Når FC København på torsdag møder franske Bordeaux i Europa League-gruppespillet, er det med vished om, at kun en sejr tæller for det danske mandskab, der samtidig skal bruge en Zenit-sejr over Slavia Prag, hvis det skal ende med avancement til knockoutfasen i foråret. For Bordeaux gælder det samme - sejr og hjælp fra Zenit, hvis holdet skal gå videre.

Der er med andre ord meget på spil, når det franske mandskab gæster Telia Parken, og der er også lidt ekstra krydderi, for Andreas Cornelius vender tilbage til Telia Parken.

Cornelius har en fortid af to omgange i FC København, og det er anden gang i denne efterårssæson, at han kommer til København. Han misbrugte et straffespark i straffesparkskonkurrencen, da FC København sendte Atalanta ud af kvalifikationen.

Den store angriber glæder sig til igen at prøve kræfter med FCK.

- Det bliver sjovt at skulle spille mod FCK, ligesom det har været de sidste par gange. Der er en masse på spil, fordi begge hold kan gå videre, så det bliver forhåbentlig en god kamp. Det er jo en slags finale, hvis ellers Zenit slår Slavia Prag. Det bliver spændende, siger Andreas Cornelius til FC Københavns hjemmeside.

Den store angriber er udlejet til Bordeaux i denne sæson, og han scorede blandt andet mod PSG for et par uger siden.

Nu venter så et nyt møde mod FC København - der er kampstart 21.00 torsdag aften i Telia Parken. Da de to klubber mødtes i Frankrig, vandt FC København med 2-1 efter en sen scoring af Robert Skov.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus