• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Cornelius kom på banen mod FCK: Det havde jeg ikke troet

Foto: Getty Images

Det kom som en overraskelse for Andreas Cornelius, at han blev skiftet ind mod FC København, og det var da også "lidt mærkeligt" at spille mod sine gamle holdkammerater.

Af Anders Dehn

Det er ikke meget mere end et år, siden Andreas Cornelius blev Atalanta-spiller. Før det scorede han sine mål for FC København, og torsdag aften blev fortid og nutid bragt sammen for den danske landsholdsangriber.

FCK gæstede således Atalanta i Europa League-playoff, og da der resterede godt ti minutter af kampen, sendte cheftræner Gian Piero Gasperini sin blonde bomber på banen. Det var både overraskende og specielt for Cornelius.

Læs også: FCK modstod Atalantas pres i intens nulløsning

- Det var lidt mærkeligt. Det havde jeg ikke troet, at jeg skulle, så det var en sjov oplevelse, men så heller ikke mere end det, siger danskeren ifølge DR.

Det var Andreas Cornelius' tredje sene indskiftning i denne sæson og den tredje i Europa League-kvalifikationen. I et af de to andre indhop scorede han. Men selv om han altså har været på banen tre gange, er det blot blevet til 21 minutters fodbold samlet set.

Stod det til Cornelius selv, var han da heller ikke Atalanta-spiller længere. Hans agent, Per Steffensen, fortalte forleden, at en anden italiensk klub havde budt på danskeren, men at Atalanta ikke ville sælge ham for andet end en stor stigning i transfersum sammenlignet med det, klubben selv gav for ham i fjor.

- Synd og ærgerligt at Cornelius tages som gidsel i en sag som denne, men det er ikke sjældent set, at klubledelser er kyniske, når en spiller kan handles, tilføjede Steffensen.

Kampen i Italien endte, hvis nogle skulle have overset det, 0-0. Der er returopgør i Telia Parken på torsdag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus