• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Jacob Pedersen

Dal Hende tvivlsom til europæisk retur

Dal Hende tvivlsom til europæisk retur
Foto: Polfoto

Marc Dal Hende er tvivlsom til SønderjyskE's Europa League-returopgør

Af Jacob Pedersen

De sidste billetter er solgt til kampen mellem SønderjyskE og Zaglebie Lubin, men det er ikke sikkert, Marc Dal Hende får lov til at få oplevelsen med et pakket stadion med. Den målfarlige venstreback, der scorede i 2-1-udesejren imod polakkerne, meldes tvivlsom til torsdagens returkamp på hjemmebane imod polakkerne 

- Han fik et slag eller et vrid i knæet mod Horsens, og det blev forværret i kampen mod Lubin. Han havde bedst af at stå over, og han er også tvivlsom til på torsdag, siger Jakob Michelsen til Jydske Vestkysten og håber, Dal Hende når at blive klar.

- Vi prøver at få ham lappet sammen. Superligakampene kommer kort tid efter Europa League-kampene, men så har det til gengæld en fordel i forhold til de europæiske kampe, hvor vi har længere tid til at forberede os. Set med danske øjne er jeg glad for, at turneringsudvalget har lagt kampene, som de gør, og så er det i stedet om søndagen, at jeg kan bande lidt over det, fortsætter cheftræneren, der videre siger, at man gerne vil ofre weekendens kamp i Superligaen, hvor resultaterne ellers har haltet, for i stedet at sikre sig europæisk avancement.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.