• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Dansk Rangers-træner advarer FCM: De får et chok

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det kan blive noget af et chok for FC Midtjylland-spillerne at træde ind på Rangeres FC’s berygtede Ibrox-stadion, advarer en dansker i skotternes lejr.

Af Nicklas Grodt Degn

Torsdag skal FC Midtjylland forsøge at overvinde alle odds og gå videre i Europa League-kvalifikationen over Rangers FC efter et 2-4-nederlag i første møde i Herning.

Det bliver en svær opgave ikke alene på grund af spillet på banen. Kulissen kan blive et lige så stort problem, lyder det fra Rangers FC’s danske ungdomstræner Peter Løvenkrands.

Læs også: Dansk træner i Rangers FC: Vi ved alt om FC Midtjylland

- Jeg ved godt, at de fleste i FCM har prøvet at møde FC København og Brøndby, som også har larmende fans, på udebane. Men stemningen på Ibrox bliver formentlig noget af et chok for mange af FC Midtjyllands spillere, siger Peter Løvenkrands til herningfolkeblad.dk.

Løvenkrands fortalte forud for det første opgør til Tipsbladet.dk, at Rangers FC havde sat sig godt ind, hvad FC Midtjylland er for et hold.

39-årige Peter Løvenkrands har været træner i Rangers siden 2017. Han stoppede karrieren i 2014 og tilbragte i starten af nullerne seks år som Rangers-spiller.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus