Gytkjær blev forgæves dobbelt målscorer - David Jensen og Utrecht videre i Europa League
2016-03-10 21:00

Pierre-Emerick Aubameyang og Marco Reus var ustyrlige, da Borussia Dortmund torsdag slog Tottenham med 3-0 i Europa League.

Borussia Dortmund og Tottenham har begge haft en flot sæson. Torsdag stod de to mandskaber overfor hinanden i et brag i Europa League, og det blev en dyst, som Tottenham ikke kom ret godt ud af. Dette efter en opvisning fra nogle af hjemmeholdets helt store stjerner. 

Dortmund åbnede kampen med flere store tilbud. Først var Erik Durm tæt på fra nært hold, inden Pierre-Emerick Aubameyang var giftig. Også Henrikh Mkhitaryan forsøgte sig, men efter en halv time var det brandvarme Aubameyang, der åbnede ballet. Marcel Schmelzer sendte et indlæg ind til offensivspilleren, der køligt headede Dortmund på 1-0. Cifre der fik lov at stå ved pausen. 

Anden halvleg blev åbnet med et godt forsøg fra Gonzalo Castro, og meget tydede på, at værterne var på vej mod flere træffere. 2-0 blev det da også med en halv time igen, da et indlæg blev sendt videre til Marco Reus, der sikkert kunne omsætte. Ti minutter efter blev Reus igen sat op, og straffede gæsterne med en flot træffer til 3-0. 

Slutfasen blev en kamp for overlevelse for Tottenham, der dog ikke fik yderligere scoringer imod. Englænderne fik dog med 3-0 nederlaget et skidt udgangspunkt til returen på White Hart Lane.

Sevilla kom i undertal ude mod FC Basel, men spillede 0-0. Fenerbahce vandt hjemme med 1-0 over Braga, mens Shakhtar slog Anderlecht med 3-1.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?