• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Sylvester Guldberg Røn

Drama i Baku: Rasende Sarri forlader Chelsea-træning

Foto: Getty Images

En mindre batalje mellem to Chelsea-spillere til træningen onsdag aften fik en rasende manager Maurizio Sarri til at forlade træningen foran verdenspressen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Chelsea havde onsdag aften en sjælden, åben træning foran verdenspressen forud for onsdagens Europa League-finale mod Arsenal. Den endte dog på en noget dramatisk og mærkværdig vis. 

I et afsluttende spil til træningen opstod der ifølge medier som Sky Sports og Goal en mindre batalje mellem Gonzalo Higuain og David Luiz. De spillere var angiveligt hurtigt videre efter episoden, men det var Maurizio Sarri ikke. 

Medierne melder, at han kastede sin kasket i jorden i raseri flere gange, inden han stormede ud fra stadion. Dermed måtte Chelsea-spillerne færddiggøre træningen uden deres manager. 

Raseriet fra Sarri kommer på et lidt specielt tidspunkt, efter han i de seneste dage har erklæret sin kærlighed til Chelsea-spillerne og meddelt, at han ikke tænker over rygterne, der sender ham til Juventus. 

Der er kampstart i Europa League-finalen onsdag aften klokken 21.00. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.