• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Eden Hazard tror på skifte efter Europa League-triumf

Foto: Getty Images

Eden Hazard regner med at sige farvel til Chelsea denne sommer.

Af Victor Risager

Eden Hazard scorede onsdag aften to mål, da Chelsea besejrede rivalerne Arsenal i Europa League-finalen, og det kan han været den belgiske stjerne sidste kamp i Chelsea-uniformen.

Efter kampen fortalte Hazard således til BT Sport, at han tror, at det er tid til at sige farvel til klubben, og at hans fremtid bliver afgjort i løbet af de kommende dage. Det skriver Sky Sports. 

- Jeg ved det endnu ikke [hvor han skal spille fremover, red.]. Jeg tror det vil blive besluttet om et par dage. Mit mål i dag var at vinde trofæet, og det var det. Det var det eneste i mit hoved, lyder det fra Hazard, der fortsætter:

- Jeg har truffet min beslutning allerede. Jeg sagde det for to uger siden. Nu afhænger det af klubben. Begge klubber. Jeg venter bare, og vi får se. Vi vil vide mere om et par dage.

- Jeg tror, at det er et farvel, men i fodbold ved man aldrig. Min drøm var at spille i Premier League, og jeg gjorde det i syv år i en af verdens største klubber. Måske er det tid til en ny udfordring.

Eden Hazard, 28 år, har spillet i Chelsea siden 2012, hvor han kom til den engelske klub fra franske Lille. Siden er det blevet til 352 kampe og 110 mål for belgieren.

Superliga

Optakt: OB - Esbjerg fB

Hverken OB eller Esbjerg kan nå det store nu og her, men der er vigtige point på spil forud for slutspillet.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.