• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Aagurd

Emery efter Arsenal-avancement: Vi kan være stolte

Efter en svær sæson kan Arsenal glæde sig over, at de har formået at nå Europa League-finalen.

Af Mads Aagurd

Arsenal havde et godt udgangspunkt med til Mestalla, og med en stærk 4-2-sejr var der ingen tvivl om udfaldet af Europa League-semifinalen. I Premier League har Unai Emerys mandskab haft en vanskellig sæson, men manageren er glad for den måde, det er sluttet på.

- Efter Premier League var tabt, tog vi et stærkt mentalt ståsted for at forberede os og fokusere på det hårde arbejde, som det her har krævet. Vi kan være stolte af spillerne, af det hårde arbejde og af fansene, siger han på pressemødet efter kampen.

Der var også plads til at uddele roser til angrebsduoen Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang, som torsdag aften formåede at lave hattrick. Den spanske manager mener, at de ikke blot bidrager med målscoring, men også et kæmpe stykke løbearbejde.

I finalen venter Chelsea, som besejrede Eintracht Frankfurt efter straffespark. Dermed er alle fire europæiske finalister fra Premier League for første gang nogensinde.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Optakt: AaB - OB

Landskampspausen er forbi, og 13. spillerunde skydes i gang med et opgør mellem AaB og OB.

Mere Superliga

Fokus