• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Emery: Vi kan ikke købe spillere i dette transfervindue

Arsenals store indkøb i de seneste to transfervinduer forhindrer London-klubben i at skrive permanente kontrakter denne januar, fortæller manager Unai Emery

Af clbold.dk

Efter en middelmådig start på sæsonen er Arsenal begyndt at komme godt efter det i Premier League, hvor de ligger og kæmper om en plads i top 4, der giver adgang til Champions League i næste sæson. Særligt spillere som Pierre-Emerick Aubameyang og Lucas Torreira er begyndt at træde i karakter, men netop de to er blandt årsagerne til, at klubbens fans kan forvente et usædvanligt stille transfervindue.

Ud over Aubameyang hentede Arsenal også Henrikh Mkhitaryan i januars transfervindue sidste år, og sammen med Totteira fulgte også spillere som Bernd Leno, Sokratis Papastathopoulos og Matteo Guendouzi i sommers. En række store indkøb, som nu for konsekvenser denne januar.

Arsenals manager Unai Emery fortæller nemlig ifølge Goal, at de mange indkøb det seneste år sætter store begrænsninger i det igangværende transfervindue. Han fortæller ikke, om det er på grund pengemangel eller UEFA's Financial Fair Play-regler, der gør det. Men det betyder i hvert fald, at Arsenal ganske enkelt ikke kan skrive permanente kontrakter, og er i stedet begrænset til låneaftaler.

- Vi kan ikke betale for at skrive under med nogle spillere. Vi kan kun låne spillere, fortæller den spanske manager.

Arsenal har ellers været kædet kraftigt sammen med blandt andre Sevillas Éver Banega og FC Barcelonas Denis Suárez, og særligt sidstnævnte har lignet et godt bud på en kommende signing. Men sker det, bliver det altså ikke som et regulært indlkøb, garanterer Emery.

- Jeg kender ikke til hans (Suárez', red.) situation. Men vi kan kun hente spillere på lån. Jeg ved, at klubben arbejder på at finde spillere, der kan hjælpe os under disse vilkår. Jeg kender disse spillere, og det er gode spillere. Men vi kan ikke hente flere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus